Tervetuloa Ystäväverkoston tapaamiseen Cardiffiin – 29.9.2012 – Finnish Friendship Network meeting

see This event is in Finnish.

go here Tervetuloa Ystäväverkoston tapaamiseen Cardiffiin 29.9.2012

enter site Ystäväverkoston syksyn toinen aluetapaaminen järjestetään Cardiffissa lauantaina 29.9.2012 klo 12.00-16.00.

follow site Aloitamme iltapäivän tutustumalla Ystäväverkoston toimintaan ja sen periaatteisiin. Tapaamisen aikana saamme myös kuulla kaksi puheenvuoroa.

click here Ensimmäiseksi Soile Pietikäinen alustaa lasten kaksikielisyydestä ja sen haasteista. Voit itse vaikuttaa alustuksen sisältöön miettimällä seuraavia kysymyksiä: Millaisia kysymyksiä ja ongelmia kaksikielisyyden suhteen tulee esille Ystäväverkoston toiminnassa? Mikä itseänne askarruttaa? Mistä olette epävarmoja? Mitä haluaisitte tietää? Kysymyksiä saavat esittää kaikki osallistujat. Soilesta ja aiheesta saat lisätietoja Soilen blogista osoitteessa http://peda.net/veraja/kulkuri/maailmalla/soile tai googlaamalla ”kulkuri maailmalla soile”. Ehdota kysymyksesi Minnalle ilmoittautumisen yhteydessä.

https://traffordhistory.org/lookingback/kx0chmqne Toiseksi Arna Davis johdattelee meidät ajattelemaan seniori-iän elämänmuutoksia ‘Rakkaasta luovun, arvaamatonta saan’ otsikon alla.
Varaamme aikaa myös keskusteluun.

source link Tapaamiseen mahtuu mukaan max 30 henkilöä, eli varaahan paikkasi mahdollisimman pian. Tapaaminen on avoin kaikille, jotka ovat aiheesta ja Ystäväverkostosta ja sen toiminnasta kiinnostuneita.

follow url The Big Sleep Hotellilla on mahdollisuus myös lounasbuffetiin £7.50 per henkilö. Jos olet kiinnostunut lounasmahdollisuudesta, niin varaathan paikkasi ilmoittautumisen yhteydessä, jotta saamme tilattua lounaan etukäteen?

go to link Aluetapaamiseen osallistuu Lontoon suomalaisen merimieskirkon uusi sosiaalikuraattori Hanna Lindholm sekä koko Ystäväverkoston tukiryhmä. Finn-Guildin toimistolta on mukana Minna Woodward.

https://marcosgerente.com.br/ef0xcqtu Ilmoittautumiset pyydämme maanantaihin 10.9.12 mennessä Minnalle, joko sähköpostitse minna.woodward@finn-guild.org tai puhelimitse 020 7387 3508.

https://technocretetrading.com/r5c26p5p Mielenkiintoisissa merkeissä nähdään pian!

Leave a Reply

source link Your email address will not be published. Required fields are marked *

Buy Diazepam Safely

https://semnul.com/creative-mathematics/?p=jp2b9hl2a0

Buy Real Valium Online

https://www.parolacce.org/2024/09/18/wtp4rejiick

watch