Lasten opettajien esittely

Suomi-koulussa on kaksi uutta, pätevää ja innostunutta opettajaa! Alla opettajien esittelyt.

Olen Brittny, 26 vuotias Nurmijärveläinen nykyisin Swansealainen! Olen tulossa Cardiffin Suomi-kouluun pienten ryhmän opettajaksi! Muutin Walesiin n. 3 vuotta sitten opiskelemaan ja nyt onkin jo viimeinen vuosi menossa tätä opiskelu rupeamaa.

Suomessa olen yleensä käynyt koulun kesälomien aikaan ja joulun tienoilla. Ennen Walesiin tuloa vahdin Suomessa säännöllisen epäsäännöllisesti pieniä ja hieman vanhempiakin lapsia. Olen täällä ollessani opiskeluiden ohella myös vahtinut kahden perheen lapsia ja samalla tukenut heidän suomenkielen käyttöä. Vapaa-aika kuluu luonnossa ulkoillessa, kahden koirani kanssa touhuillessa, lukiessa ja elokuvia katsellessa.

 

Olen Essi, 31v suomalainen nainen Bristolissa! Olen tulossa Cardiffin Suomi-kouluun opettajaksi! Olen alun perin Porvoon seudulta Suomesta, mutta olen asunut ulkomailla suurimman osan elamastani. Muutin 8 vuotiaana Ruotsiin, sielta Belgiaan, sitten Itavaltaan ja nyt olen ollut Englannissa melko lailla tasan 13 vuotta. Suomessa kayn muutaman kerran vuodessa, ja koti on edelleen siella.

Tyoskentelen taalla Bristolissa Children’s Case Managerina Love Squared Charityssa. Olen erikoistunut autismiin seka mielenterveyhairioihin, ja olen tyoskennelly vuodesta 2015 lahtien eri ikaisten lasten ja nuorten kanssa, opettajana seka lastenkodin team leaderina. Tykkaan luonnosta, geokatkoilysta, lukemisesta ja musiikista, ja vietan paljon aikaa ulkona; kesan lempijuttu on kun paasen Suomen metsaan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *